ARFAR -AGIOI THEODOROI

ARFAR -AGIOI  THEODOROI

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Το κανάλι της ενημέρωσης Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2013

Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Τετάρτη  02  Οκτωβρίου  2013  :

 

Ο Αντιδήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Δαβάλλας και  η πρόεδρος
Εθελοντών Μεσσήνης κατά  την έλευση  φλόγας Λαμπαδηδρόμων
Τρίτη  01-10-2013
Η Πρόεδρος Σωματείου  Εθελοντών Μεσσήνης
στην κεντρική πλατεία  Μεσσήνης
εκφωνεί  ομιλία γιά Εθελοντική Αιμοδοσία
στην υποδοχή της φλογας 11ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας
γιά εθελοντές αιμοδότες ...
*** Βίντεο  από την υποδοχή 11ης Πανελλήνιας Φλόγας Λαμπαδηδρόμων  στην Μεσσήνη και  παράδοση  στο Δήμο Καλαμάτας  Τρίτη 01 Οκτωβρίου  2013 :
~** Η  Πρόεδρος  εθελοντών κ Ντίνα Αντωνοπούλου  και  Αντιδημαρχος κ Γιώργος  Δαβίλας 1- 10- 2013 : http://youtu.be/vSXswQcdAb8 ,

~** 11η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών αιμοδοσίας  1 /10 /2013 : http://youtu.be/94YjndbxkmI ,
 
~** Λαμπαδηδρόμοι στη  Μεσσήνη  1- 10- 2013 15η εκδήλωση  αιμοδοσίας : http://youtu.be/l0T66Z2rgDs ,
 
*** Σήμερα  02 Οκτώβρη  2013  στης 19.00 ώρα  υποδοχή   φλόγας  λαμπαδηδρόμων στο ΑΡΦΑΡΑ  Καλαμάτας  Ν.  Μεσσηνίας ... Ακολουθεί σχετικό Βίντεο :

~** Οι  λαμπαδηδρόμοι της 11ης  Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντικής Αιμοδοσίας  02 -10 - 2013  στο ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  : http://youtu.be/IxeyY0FSfNY ,
 
***  ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και  Άλλα :

*** Με ένταση η προχθεσινή συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κλήθηκε μέχρι και η Αστυνομία         
            Επεισοδιακή, για μία ακόμη φορά, ήταν η τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, το βράδυ της Δευτέρας. Μολονότι η ημερήσια διάταξη δεν προμήνυε για κάτι άλλο πέραν μιας «βαρετής» ή ήρεμης συνεδρίασης, τελικά συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Λόγω της έντασης μεταξύ του επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Επιμελητήριο» Γ. Γκούμα και του γραμματέα του Επιμελητηρίου, Σωτ. Σαραντέα, κλήθηκε και η Αστυνομία, η οποία δε χρειάστηκε τελικά να  επέμβει.
Σύμφωνα με όσα μας μετέφεραν μέλη του Δ.Σ., ο κ. Γκούμας πήρε αυθαίρετα το λόγο και το προεδρείο προσπάθησε να του εξηγήσει ότι δεν έχει τέτοιο δικαίωμα, ενώ θα είχε το λόγο αν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με την επιχείρησή του και αφού λαμβανόταν απόφαση από το Δ.Σ.
Όλο αυτό δημιούργησε ένταση που μεταφέρθηκε έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων, καθώς σχηματίστηκε «πηγαδάκι» μεταξύ των δύο παραπάνω και άλλων μελών του Δ.Σ., προσκείμενων στον κ. Γκούμα.
Άγνωστο παραμένει με ποιο τρόπο ενημερώθηκε η Αστυνομία, αν και πιθανολογείται πως κλήθηκε από το γραμματέα του Δ.Σ. για τη φραστική επίθεση που δέχθηκε.
Οι αστυνομικοί διέκοψαν τη συνεδρίαση, που συνεχιζόταν παρά το επεισόδιο, τους δόθηκαν εξηγήσεις και απομακρύνθηκαν, αφού τους επισημάνθηκε, όπως μας μετέφεραν, ότι ο επικεφαλής της παράταξης «Νέο Επιμελητήριο» δεν είχε κανένα δικαίωμα παρακώλυσης της συνεδρίασης.
Με την αποχώρηση των αστυνομικών, η συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά, χωρίς ο κ. Σαραντέας να αναφερθεί στα όσα συνέβησαν έξω από την αίθουσα.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ανακοινώθηκαν στα μέλη του Δ.Σ. οι παραιτήσεις του πρώην προέδρου Γ. Καραμπάτου και του α΄ αντιπροέδρου Παν. Βασιλόπουλου από τα αξιώματά τους, με τον τελευταίο να επικαλείται προσωπικούς λόγους. Ωστόσο, είναι διάχυτη, όπως μας μεταφέρθηκε, η αίσθηση πως δεν υπάρχουν προσωπικοί λόγοι, αλλά άλλοι, που σχετίζονται με την απεμπλοκή των εκλεγμένων του «Νέου Επιμελητηρίου» από τα όργανα διοίκησης, με σκοπό, όπως μας είπαν, «να δημιουργηθεί κλίμα αποσταθεροποίησης και να ζητηθεί η διενέργεια εκλογών».
Άλλοι επιμελητηριακοί μάς επισήμαναν ότι από την αρχή της συνεδρίασης διαφαινόταν η ένταση που θα ακολουθούσε, ενώ χρησιμοποιήθηκαν απρεπείς φράσεις που δε συνάδουν με το κύρος του θεσμού. Σχολίασαν δε, πως «με κάθε τρόπο προσπαθούν να καλύψουν τα κενά των προηγούμενων διοικήσεων», καθώς και το «αν αφήσουν το Επιμελητήριο, θα δουλέψει και δε χρειάζεται να υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ φίλων και εχθρών».  Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου
 
***  Sprider Stores: Στο δρόμο οι 18 εργαζόμενοι της Καλαμάτας που συνεχίζουν να περιφρουρούν το κτήριο (φωτογραφίες)          
 
     Κατά βάρδιες φυλούσαν χθες το κατάστημα στην οδό Ηπείρου οι εργαζόμενοι στο Sprider Stores, για να αποτρέψουν την όποια πιθανότητα απομάκρυνσης των εμπορευμάτων που βρίσκονται εκεί. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα χάσουν το εχέγγυο που έχουν ότι, αν αυτά εκποιηθούν, θα μπορέσουν να πληρωθούν για τους δύο μήνες που τους χρωστά η επιχείρηση και να λάβουν τις αποζημιώσεις τους.
Το κατάστημα της Καλαμάτας με τους 18 εργαζόμενους ανέστειλε τη λειτουργία του στις 5.15 προχθές το απόγευμα, με σχετική ενημέρωση που έγινε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τη Διεύθυνση. Το μήνυμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ζητούσε να απομακρυνθούν οι πελάτες και να κλείσει το κατάστημα, στο οποίο βρισκόταν εκπρόσωπος εταιρείας φύλαξης, που είχε προσέλθει για να παραλάβει την πώληση της ημέρας, το πάγιο του καταστήματος, τα φύλλα συναλλαγών, το φορολογικό μηχανισμό, τα κλειδιά του καταστήματος και τον κωδικό του συστήματος, χωρίς όμως να γίνεται αναφορά στα παραστατικά για το εμπόρευμα.
Αυτός ξεκίνησε, όπως μας είπαν, να συγκεντρώνει όσα του είχαν ζητηθεί, ενώ ήρθε κι άλλο μήνυμα, να τυπωθεί η κατάσταση με τα εμπορεύματα στο κατάστημα, προκειμένου να την πάρει μαζί με τα υπόλοιπα αντικείμενα, και θα σήμαινε πως έχει γίνει ένα είδος απογραφής. Αυτό, όμως, δε διασφάλιζε τους εργαζόμενους πως στην περίπτωση που η εταιρεία συγκέντρωνε τα εμπορεύματα, δε θα μπορούσαν να κατηγορηθούν πως λείπουν κάποια από αυτά.
Θα πρέπει, επίσης, να αναφερθεί πως μερικές ώρες αργότερα, με το που έγινε γνωστό ότι αναστέλλεται η λειτουργία του καταστήματος, εμφανίστηκαν κάποιοι αλλοδαποί, οι οποίοι όταν ρωτήθηκαν τι ήθελαν κοντά στο κατάστημα, απάντησαν πως ήρθαν για το φορτηγό. Όταν τους είπαν πως θα έρθει η Αστυνομία, «εξαφανίστηκαν».
  Νομική διαδικασία
Από χθες το πρωί οι εργαζόμενοι ξεκίνησαν τις προσπάθειες να ενεργοποιήσουν τη νομική διαδικασία, με αντιπροσωπεία τους να επισκέπτεται τον επόπτη εργασίας, τον ΟΑΕΔ, το Εργατικό Κέντρο, αλλά και νομικό, προκειμένου να διασφαλίσουν τα δικαιώματά τους με την υποβολή αίτησης λήψης ασφαλιστικών μέτρων.
  Θαν. Πετράκος
Δηλώσεις για το θέμα έκανε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Πετράκος. Όπως ανέφερε, «το success story της κυβέρνησης Σαμαρά συνεχίζεται. Η Sprider Stores προχώρησε σε αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων της με άμεση συνέπεια οι 800 εργαζόμενοι να βρεθούν στο δρόμο! Η εταιρεία Sprider με (προ)χθεσινή ανακοίνωσή της (Δευτέρα 30/9) επικαλείται οικονομική δυσπραγία με βασική αιτία την άρνηση των τραπεζών να συνεχίσουν την υφιστάμενη έως τώρα χρηματοδότηση.
Έκλεισε και στην Καλαμάτα το δεύτερο κατάστημα Sprider, αφήνοντας στο δρόμο 18 ακόμα εργαζόμενους. Την ίδια ώρα, που ακόμα και  μεγάλες εταιρείες είτε βάζουν λουκέτο είτε επιλέγουν να μεταφερθούν σε άλλες χώρες, το υπουργείο Οικονομικών δίνει άνευ όρων στήριξη στις τράπεζες μέσω της ανακεφαλαιοποίησης, χωρίς να τις δεσμεύει σε οποιαδήποτε ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας», και κάλεσε σε ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών της λιτότητας, των λουκέτων, της ελεύθερης πτώσης των μισθών σε επίπεδα πείνας και της ανεξέλεγκτης ανεργίας.
  Η ΓΣΕΕ
Σε ανακοίνωση της ΓΣΕΕ αναφέρεται: «Η απόφαση της διοίκησης της Sprider Stores να βάλει λουκέτο στα καταστήματα της επιχείρησης οδηγεί στο δρόμο 800 εργαζόμενους, οι οποίοι, αφενός, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον εφιάλτη της ανεργίας και, αφετέρου, κινδυνεύουν να χάσουν αποζημιώσεις, δεδουλευμένα και ένσημα.
Την ώρα που μακραίνει καθημερινά η λίστα των ανέργων, την ώρα που η αγορά εργασίας έχει μετατραπεί σε ζούγκλα, η κυβέρνηση ακολουθεί την ίδια αδιέξοδη πολιτική “ταμένη” στις επιταγές των τροϊκανών.
Είναι επιτακτική ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα ώστε να προστατευθούν οι εργαζόμενοι που είτε βρίσκονται έρμαια στα χέρια απαράδεκτων εργοδοτών είτε είναι θύματα των βάρβαρων μνημονιακών πολιτικών.
Η ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της Sprider Stores και ζητά την άμεση παρέμβαση του υπουργείου Εργασίας, ώστε να καταβληθούν τα νόμιμα στους 800 συναδέλφους των καταστημάτων της εταιρείας».
  Η ΟΙΥΕ
Από την πλευρά της, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων ζητά παρέμβαση του υπουργείου Εργασίας, «ώστε να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στα καταστήματα Sprider Stores, τα οποία ανέστειλαν τη λειτουργία τους. Η Sprider Stores οφείλει στους εργαζόμενους δεδουλευμένα τουλάχιστον δύο μηνών, ενώ οι οφειλές της προς τα ασφαλιστικά ταμεία είναι ακόμα μεγαλύτερες».
Η Ομοσπονδία ζητά να συγκαλέσει το υπουργείο Εργασίας σύσκεψη, ώστε «να τηρηθούν στο ακέραιο και κατά προτεραιότητα οι υποχρεώσεις της εταιρείας προς το προσωπικό», κάτι που είχε αποτελέσει δέσμευση της Διοίκησης στο παρελθόν. Επίσης, καλεί το υπουργείο Εργασίας και κάθε αρμόδια αρχή να «διασφαλίσουν με κάθε τρόπο ότι όλα τα περιουσιακά στοιχεία και αποθέματα της εταιρείας δε θα “εξαερωθούν” και ότι όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων (μισθοί, ένσημα και αποζημιώσεις) θα καταβληθούν άμεσα».
Όπως δε χαρακτηριστικά αναφέρεται από την ΟΙΥΕ, «μετά την αναστολή της λειτουργίας των καταστημάτων, στο δρόμο βρέθηκαν οι 800 εναπομείναντες εργαζόμενοι, με όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα στον αέρα».
Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου
Φωτό: Στασινός Μουτσούλας 
 
*** Το Νέο ΕΣΠΑ θα δώσει τη λύση για το Τσακώνα – Καλό Νερό          
           ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ 
 Το Νέο ΕΣΠΑ θα δώσει τη λύση
 Για τα τμήματα Πάτρα-Πύργος και Τσακώνα-Καλό Νερό  
  Για μία ακόμα φορά φαίνεται πως επιβεβαιώνεται το κούρεμα στο τμήμα της Ολυμπίας Οδού από την Πάτρα έως την Τσακώνα από τη σύμβαση παραχώρησης της ομώνυμης κοινοπραξίας, στο πλαίσιο των νέων συμφωνιών που διαμορφώνονται μεταξύ Δημοσίου, εργολάβων και τραπεζών, υπό την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την περιβόητη επανεκκίνηση των μεγάλων οδικών έργων.
Ταυτοχρόνως, το υπουργείο Υποδομών αποφάσισε το τμήμα της Ολυμπίας Οδού, μήκους 87,5 χιλιομέτρων, από την Πάτρα έως τον Πύργο και η βελτίωση της παράκαμψης για την Αρχαία Ολυμπία να κατασκευαστούν ως ενιαίο δημόσιο έργο και, μάλιστα, να δημοπρατηθεί από τις αρχές του 2014, ως έργο πρώτης προτεραιότητας από το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020.
Δεδομένου ότι το 90% των χρημάτων θα δοθεί από ευρωπαϊκά κονδύλια, ενώ παράλληλα έχουν ολοκληρωθεί ήδη οι προκαταρκτικές εργασίες και σε μεγάλο βαθμό οι απαλλοτριώσεις, το πιθανό είναι ο άξονας της δυτικής Πελοποννήσου να κατασκευαστεί ως αυτοκινητόδρομος με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση και διαχωριστική νησίδα γρηγορότερα από το βόρειο άξονα Πελοποννήσου, που ακολουθεί την τύχη των «παγωμένων» αυτοχρηματοδοτούμενων οδικών αξόνων, τα οποία παραμένουν σε εκκρεμότητα.
  Ηλεία
Αρμόδιες πηγές της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών επιβεβαίωσαν προς δημοσιογράφους ότι ο δρόμος καρμανιόλα από την Πάτρα έως τον Πύργο, όπου σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία γίνονται θανατηφόρα τροχαία με συχνότητα κάθε δεύτερη ημέρα, περικόπτεται από τη σύμβαση παραχώρησης και θα επαναδημοπρατηθεί με πόρους από το νέο EΣΠΑ.
Τα καλά νέα για την Ηλεία ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, ανακοίνωσαν πρώτα στη βουλευτή Ηλείας, Διονυσία Αυγερινοπούλου, η οποία είχε καταθέσει στο υπουργείο τη σχετική εναλλακτική πρόταση χρηματοδότησης.
Μετά τη συνάντησή της στο υπουργείο Υποδομών, η κα Αυγερινοπούλου ανακοίνωσε ότι, όπως ενημερώθηκε από την πολιτική ηγεσία και υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου, η σύμβαση για το τμήμα Πάτρας-Πύργος αναμένεται να έρθει στη Βουλή εντός των προσεχών εβδομάδων.
Η εκτίμηση του υπουργείου είναι ότι, επειδή έχουν ήδη ολοκληρωθεί τεχνικά έργα αξίας 90 εκ. ευρώ κι επειδή υπάρχουν έτοιμες μελέτες, το έργο θα ολοκληρωθεί σύντομα. Συγκεκριμένα, στο τμήμα Πάτρα-Πύργος απαλλοτριώσεις για την κεντρική αρτηρία, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, έχουν δοθεί σε ποσοστό 75%.
Απομένει να εκδικαστούν συμπληρωματικές απαλλοτριώσεις ύψους 24 εκ. ευρώ για παράπλευρους δρόμους, ενώ οι αρχαιολογικές έρευνες και τα τεχνικά έργα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.
Στους σχεδιασμούς του υπουργείου είναι να προχωρήσει άμεσα και το τμήμα Τσακώνα -Καλό Νερό, καθώς είναι ο μοναδικός κάθετος άξονας που συνδέει την Αθήνα με τη νοτιοδυτική Ελλάδα.
ypodomes.com
 
***  Να γιατί κυκλοφορούν πολλά αγροτικά…           
      Μπορεί τα θηριωδών διαστάσεων αγροτικά αυτοκίνητα και τα τζιπ να εμφανίζουν μια αστάθεια, λόγω του υψηλού κέντρου βάρους τους, αλλά για μετακινήσεις μέσα στην πόλη είναι μια χαρά. Το μεγάλο τους ύψος από το έδαφος τα βοηθά να ξεπερνούν με χαρακτηριστική άνεση μικροεμπόδια όπως πεζοδρόμια και να παρκάρουν…  X.X. 
 
*** Επεισόδιο δημοσιογράφων με Μίχο και Παναγιώταρο στη έξοδο τους από τη ΓΑΔΑ (βίντεο)         
   
Προκλητικοί συνέχισαν να είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αμέσως μετά την αποφυλάκιση τους. Συγκεκριμένα οι βουλευτές Μίχος και Παναγιώταρος κινήθηκαν απειλιτικά  σε δημοσιογράφους όταν βγήκαν από το κτίριο της ΓΑΔΑ και τους απείλησαν για τη συνέχεια ...
Δείτε το βίντεο  του Newsbomb.gr
Video: 

*** ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2013  :
~  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/09/26-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 .-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/09/26-2013.html , ΕΠΙΛΟΓΕΣ  Πέμπτη  26  Σεπτεμβρίου  2013 , Διαλέγω  Επιλέγω  και  ...... Γράφω  !.-
~   http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/09/26-2013.html , ΕΠΙΛΟΓΕΣ  Πέμπτη  26  Σεπτεμβρίου  2013 , Διαλέγω  Επιλέγω  και  ...... Γράφω  !.-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/09/26-2013.html , Διαλέγω Επιλέγω  Γράφω  Πέμπτη  26  Σεπτεμβρίου  2013  .-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/09/27-2013.html , Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  27  Σεπτεμβρίου  2013  .- 
http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/09/27-2013.html , ΕΠΙΛΟΓΕΣ Παρασκευή  27  Σεπτεμβρίου  2013 , Βρίσκω ,  Επιλέγω , Διαλέγω  ...Γράφω.-
 ~  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/09/28-2013.html  ,  Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Σάββατο  28 Σεπτεμβρίου  2013 .-
~ ~  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/09/29-2013.html  , Τον   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή  29  Σεπτεμβρίου  2013.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspo,t.gr/2013/09/28-29-30-2013.html , ΑΘΛΗΤΙΚΟ τριήμερο 28 , 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2013.-
 ~***       ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ   ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2013   :
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/10/01-2013.html  , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Δευ  και  Τρίτη 01  Οκτωβρίου  2013 .-
http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/10/02-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Τετάρτη  02  Οκτωβρίου  2013 .-
~
 ** ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ  
~* http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html, Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1)  .-
** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html, Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html, Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html, Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html, Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html, Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.htmlΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~**
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** ***
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις.....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή ,Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ :
Τετάρτη 27Μαρτίου 2013 .- (12α)

~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~*
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες28 Μαρτίου 2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/04/20-21-2013_22.html ,Σαββατοκύριακο 20 καί21 Απριλίου Διαδρομές - διήμερη εκδρομή στην Βοιωτία και Β. Εύβοια 2013, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ καί ΜΑΘΑΙΝOΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/04/23-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 23 Απριλίου 2013
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html ,
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε
Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ.-
~
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
   ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/05/17-2013.html ,Η ΕΛΛΑΔΑ μέσα από Φωτογραφίες Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.- ~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ από φωτογραφίες Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε , Βλέπουμε , Ζούμε , Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/05/22-05-2013.html , ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , Ιστορικές διαδρομές Αναδημοσίευση Τετάρτη 22-05-2013.-
 ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/06/17-2013.html , Κυριακή στην Αίγινα , Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013.-
http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html  , Διαδρομές μέσα από Βίντεο - ερασιτεχνικά- στην όμορφη Ελλάδα  μας : Πέμπτη 27 Ιουνίου  2013 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/06/29-2013.html  , Άρωμα Ελλάδας Σάββατο 29 Ιουνίου 2013.-
~  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/11-2013.html , Άρωμα Ελλάδας διαδρομές - εκδρομές 11 Σεπτεμβρίου 2013, ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ  εκδηλώσεις στις ΣΠΕΤΣΕΣ – Από Τριήμερη  εκδρομή-απόδραση 7.8. και  9  Σεπτεμβρίου 2013 ,.. ΝΑΥΠΛΙΟ - Ερμιόνη ,Σπέτσες , Ύδρα , Γαλατάς , Πόρος . Αίγινα , Πειραιάς.-
***


~**  BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~  http://www.youtube.com/stamos01 , =           2741   video.-
~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =       1226   video.-
~  http://www.youtube.com/vlasiskal , =           1208   video.-
                                                                        Σύνολο  :  5175     βίντεο ανηρτημένα .-
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου