ARFAR -AGIOI THEODOROI

ARFAR -AGIOI  THEODOROI

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  22 Φεβρουαρίου  2013  :
Το  ποντικάκι  κοντά  μας ! :

~ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ !!!

όλοι οι Απατεώνες,
οι Προδότες, τα Θηρία,
Έγραψαν Ιστορία !

Οι Ανίκανοι, οι Κλέφτες,
διέλυσαν την Κοινωνία.
έγραψαν Ιστορία !

Οι Υποκριτές, Μεγάλοι,
μας φορτώσαν μαύρο χάλι.
Έγραψαν Ιστορία !

Και οι Θεματοφύλακες ;
Κι αυτοί συμφορά μεγάλη.
΄Εγραψαν Ιστορία !

Φωνή Λαού, Οργή Θεού !
Μα όταν αυτό συμβαίνει,
έρχεται Τιμωρία !

Θεέ, απαθείς τους βλέπεις.
Πού είναι η Θεία Δίκη;
ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ !.....

(Xρήση δύο μέτρων στο ίδιο Ποίημα,
σκόπιμη. Προσδίδει ρυθμό).

Πειραιάς, Φεβρουάριος 2013
Γεώργιος Βελλιανίτης.-

***  Μεσσηνιακά  καί  άλλα  :
 

*** Θανάσης Τσαλταμπάσης :«Η κωμωδία μου πάει…» :

  * Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είναι γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τους κωμικούς ρόλους που έχει ερμηνεύσει στην τηλεόραση, όπως ως Φώτης και Κωστής.
Την Κυριακή, λοιπόν, θα βρεθεί στην Καλαμάτα μαζί με τον Νίκο Ορφανό, για την παράσταση «Η Γιαγιά», επιδιώκοντας για ακόμη μια φορά να μας κάνει να γελάσουμε.
Το «Θ» μίλησε μαζί του και σας τον παρουσιάζει:
 Από μικρός στο θέατρο. Πώς η υποκριτική μπήκε στη ζωή σας;
Επειδή πήγαινα από μικρός και έβλεπα θέατρο, έτσι κάπως μπήκε στη ζωή μου. Είχα μια μαμά και έναν μπαμπά που τους άρεσε να βλέπουν θέατρο. Επίσης, οι πολλές θεατρικές ταινίες, που τότε ήταν σε αύξηση, ήταν ένας από τους λόγους για να γίνω ηθοποιός.
 Πείτε μας για το ξεκίνημά σας και τη συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Όπως θυμάμαι από την εφηβική μου ηλικία, έμαθα τυχαία πως έκανε ακρόαση για να πάρει παιδιά για τις παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη. Έκανα κοπάνες από το σχολείο για κάποιες μέρες, γιατί χρειάζονταν διαδοχικές ακροάσεις. Με πήραν στην πρώτη, στη δεύτερη, στην τρίτη, ήρθε στο τέλος και η ίδια η Βουγιουκλάκη για να διαλέξει τους ηθοποιούς και επέλεξε εμένα. Η εμπειρία ήταν λίγο παραμυθένια, γιατί στο κεφάλι μου ήταν ένας μύθος η Βουγιουκλάκη. Κι έτσι έμεινε, γιατί πέθανε κιόλας εκείνη την περίοδο και δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω αυτό που συνέβαινε.
 Ο κωμικός ρόλος είναι συνυφασμένος με το πρόσωπό σας. Σας ενοχλεί αυτό;
Καθόλου, τιμητικό είναι. Μερικοί χωρίζονται σε ηθοποιούς και κωμικούς. Εγώ δε θα αποποιηθώ ένα ταλέντο που έχω, ίσα ίσα που το εκτιμώ και το τιμώ.
 Σας ταιριάζει περισσότερο ένας κωμικός ρόλος;
Αυτό δεν μπορώ να το κρίνω εγώ. Σίγουρα έχω μια έφεση στην κωμωδία και σίγουρα η κωμωδία μου πάει.
Γενικά η κωμωδία είναι ένα δύσκολο είδος και δυσεύρετο. Όταν βρίσκεις έναν κωμικό, δύσκολα του προτείνεις κάτι άλλο. Εγώ πιστεύω για τον εαυτό μου ότι μπορώ να παίξω διάφορα είδη θεάτρου, αλλά δεν κόπτομαι κιόλας να αποδεικνύω κάτι σε κάποιον. Το θέμα είναι να κάνω καλές συνεργασίες και να τις χαίρομαι εγώ.
 Πώς βλέπετε την ελληνική τηλεόραση σήμερα;
Όπως όλος ο κόσμος, φτωχή. Με λιγότερα προγράμματα, με περισσότερα ξένα προϊόντα. Σημεία των καιρών, αυτή η εποχή είναι η εποχή της επανάληψης και του τούρκικου.
 Πώς βλέπετε τα τούρκικα σήριαλ;
Εντάξει, καλές δουλειές κάνανε οι άνθρωποι, τις νοικιάζουνε τα κανάλια και τις βλέπουμε. Δηλαδή, για να κάνεις μια ελληνική παραγωγή, θέλεις υπερβολικά περισσότερα χρήματα από ό,τι να νοικιάσεις μια ξένη. Άρα λογικό είναι μια τέτοια δύσκολη εποχή να παίρνουμε ένα άλλο προϊόν. Κάποτε ήταν βραζιλιάνικα, μετά τα μεξικάνικα και τώρα τα τούρκικα. Νομίζω πως και του χρόνου ένα, δύο ελληνικά θα έχουμε, γιατί δεν πιστεύω πως θα μπορέσουμε για τα επόμενα δύο χρόνια να κάνουμε σειρές, επειδή είναι ακριβές.
 Αρκετοί ηθοποιοί παραδέχονται πως οι αμοιβές τους ήταν η αιτία που αφανίστηκαν τα ελληνικά σήριαλ.
Δε μου αρέσει να γενικεύω τα πράγματα και δεν είμαι υπόλογος έναντι των άλλων ηθοποιών. Για να μιλήσω για τον εαυτό μου, το ξεκίνημά μου ήταν παράλληλο με αυτό της κρίσης. Το μερίδιο, πάντως, δεν είναι αποκλειστικά των ηθοποιών, αλλά και των ίδιων των παραγωγών που τους έδιναν τόσα χρήματα. Γιατί, όταν ο άλλος σου πει «σου δίνω 10.000», τι θα πεις εσύ, «φέρε μου 4.000»;
Φταίνε κι αυτοί που πρότειναν σε άσχετους από τη δουλειά να παίζουν σε σήριαλ και να νομίζουν όλοι ότι μπορούν να γίνουν ηθοποιοί.
 Πόσο διαφέρει ο Θανάσης της πραγματικότητας από τον Θανάση της τηλεόρασης;
Στην τηλεόραση βλέπετε τους ρόλους που υποδύομαι, δε βλέπετε εμένα. Βέβαια, οι ρόλοι είναι κομμάτια δικά μου, με τη δική μου φαντασία. Ο κάθε ρόλος είναι διαφορετικός, δεν ξέρω ο άλλος τι περιμένει όταν με βλέπει από κοντά. Πάντως, σίγουρα δεν είμαι ο Φώτης, ούτε ο Κωστής. Ούτε είμαι κάποιος με κατάθλιψη, ούτε και κάποιος στριφνός. Δεν είμαι ήρωας, είμαι ένα ευχάριστο παιδί, πιστεύω.
 Οι άνθρωποι της τέχνης αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει να περνούν μηνύματα στον κόσμο;
Εμείς πρέπει να τους διασκεδάζουμε, αλλά τα μηνύματα τα εκλαμβάνει ο καθένας όπως θέλει. Εμείς οφείλουμε να παθιαζόμαστε με αυτό που κάνουμε και να το κοινωνούμε στον κόσμο. Τώρα το πώς θα το πάρει, δε νομίζω πως η τέχνη είναι δεικτική. Δεν πρέπει να δείχνουμε στον άλλον τι να κάνει, εμείς οφείλουμε να του γράφουμε ένα ωραίο παραμύθι που να τον συγκινεί και να τον προβληματίζει.  Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση

***  Ούτε να πεθάνει δεν μπορεί κανείς ...  :
  *  άπονα για εκταφή στο Νεκροταφείο
 Τη διαμαρτυρία της εξέφρασε χθες αναγνώστρια με τηλεφώνημά της στο «Θ» σχετικά με το Νεκροταφείο Καλαμάτας. Η ίδια ζει μόνιμα στην Αθήνα και, όπως μας είπε, έμαθε ότι χθες από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου έκαναν εκταφή στα οστά του πατέρα της χωρίς να την ειδοποιήσουν.
«Εγώ, επειδή εργάζομαι και δεν είναι εύκολο να λείψω ξαφνικά από τη δουλειά μου, είχα ζητήσει να με ειδοποιήσουν νωρίτερα, ώστε να συνεννοηθούμε και να βρούμε μια μέρα για να κάνουμε την εκταφή. Όμως, έσπασαν τον τάφο χωρίς να μου στείλουν μια ειδοποίηση όπως ορίζει ο κανονισμός» μας είπε χθες η γυναίκα. Πρόσθεσε ακόμη ότι επιχείρησε να επικοινωνήσει με το Δήμο Καλαμάτας, αλλά δεν κατέστη δυνατό να συνεννοηθεί. «Τώρα έχω κανονίσει να κατέβει η αδελφή μου να παραλάβει τα οστά του πατέρα μας, γιατί μου είπαν ότι ήταν έτοιμοι να τα πετάξουν στο χωνευτήρι!».
Όσο για τα οικονομικά, σημείωσε ότι της ζητούν 111 ευρώ για την εκταφή (για το συγκεκριμένο ποσό είχε εκφράσει παράπονο άλλη αναγνώστρια του «Θ» μόλις πριν από λίγες μέρες), συν άλλα 111 ευρώ ως φόρο κατασκευής μνημείου. «Για την παράταση που είχε δοθεί συμφωνώ να πληρώσω τα 700 ευρώ που μου έχουν βγάλει, όπως και τα 111 για την εκταφή. Όμως, τα άλλα 111 ευρώ για το φόρο κατασκευής μνημείου δεν τα δίνω. Εγώ όταν έφτιαξα τον τάφο του πατέρα μου πλήρωσα 4.300 ευρώ. Ο φόρος αυτός τώρα τι είναι;» κατέληξε.   Μ.Ν.

***  Από τα δέντρα κατέβασαν τους ληστές οι αστυνομικοί! :
        *  Της Βίκυς Βετουλάκη
 Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, όταν το βράδυ της Τετάρτης βρήκαν ληστές σκαρφαλωμένους στους… πανύψηλους ευκαλύπτους στην οδό Λακωνικής, έχοντας μαζί τους το πλαστικό πιστόλι με το οποίο λήστεψαν το παραδοσιακό παντοπωλείο στην οδό Θεοτόκου, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.
Ο λόγος για δύο Αλβανούς οι οποίοι στις 13 Φεβρουαρίου προσποιήθηκαν τους πελάτες και, μπαίνοντας αργά το βράδυ στο παντοπωλείο, ζήτησαν να αγοράσουν κρασί.
 Στα δέντρα
Όταν ο ιδιοκτήτης του παντοπωλείου τούς έβαλε το κρασί, αυτοί, αφού πλήρωσαν κανονικά, έβγαλαν ένα όπλο απείλησαν αυτόν και μια πελάτισσα που μπήκε εκείνη τη στιγμή στο μαγαζί. Άρπαξαν περίπου 600 ευρώ και εξαφανίσθηκαν.
Μετά από πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν το βράδυ της Τετάρτης δύο άτομα να έχουν σκαρφαλώσει στους ψηλούς ευκαλύπτους και να κάθονται. Αρχικά αρνήθηκαν να κατέβουν, όμως στη συνέχεια κατέβηκαν, προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά οι αστυνομικοί τούς εγκλώβισαν. Σε έρευνα που τους έκαναν, βρήκαν να έχουν στην κατοχή τους ένα πλαστικό πιστόλι, ενώ χθες ο ιδιοκτήτης του παντοπωλείου αναγνώρισε τον έναν δράστη.
Οι δύο Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες, ενώ σήμερα αναμένεται να απολογηθούν στην ανακρίτρια.
Η έρευνα συνεχίζεται από την Αστυνομία, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι οι δύο Αλβανοί είχαν ανέβει στα δέντρα για να παρακολουθήσουν καταστήματα της περιοχής, ενδεχομένως έχοντας στο μυαλό τους να κάνουν κι άλλη ληστεία.-

***  Η έρημος ήρθε στην Καλαμάτα  :
   
  
   
  
*  Σκόνη από την Αφρική έχει καλύψει την πόλη μας, μάλιστα μετά την βροχή που ξέσπασε το βράδυ, το μόνο χρώμα που κάποιος βλέπει γύρω του είναι το καφέ.
Δείτε φωτογραφίες από το Κάστρο και την παραλία της Καλαμάτας
Φωτογραφιές: Στασινός Μουτσούλας

***    "Όλοι μαζί μπορούμε" - ο ΣΚΑΪ αύριο στην Καλαμάτα :
  * Ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», διοργανώνει συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, το προσεχές Σάββατο, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας.
Κατά τη διάρκειά της θα παραβρίσκονται εκπρόσωποι των Συλλόγων και εθελοντές του Δήμου Καλαμάτας για να βοηθήσουν στη συγκέντρωση των φαρμάκων. Τα φάρμακα που θα προσκομίσουμε, μπορεί να είναι είτε από το προσωπικό μας φαρμακείο, τα οποία βέβαια δε χρειαζόμαστε πια και δεν έχουν λήξει, είτε αγορασμένα από φαρμακεία ειδικά για αυτόν το σκοπό. Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό που θα συγκεντρωθούν, θα παραληφθούν από τους υπευθύνους του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Καλαμάτας και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας.-

***  Τα μηχανήματα αποσύρθηκαν και οι εργάτες έφυγαν από το Ακρογιάλι ...  :
   *   Ο αντιπεριφερειάρχης υποστηρίζει ότι σε 10 μέρες ξεκινούν τα έργα στο Ακρογιάλι
 Της Βίκυς Βετουλάκη
 Τα πήρε όλα κι έφυγε ο υπεργολάβος του έργου αντιδιαβρωτικής προστασίας στο Ακρογιάλι, όπως ακριβώς έγραφε στο χθεσινό του πρωτοσέλιδο το «Θάρρος», αλλά ακόμα και χθες ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Παναγιώτης Αλευράς, δήλωνε στα Μέσα Ενημέρωσης ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και σε δέκα ημέρες θα ξεκινήσουν και πάλι εργασίες.
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι οι μαρτυρίες κατοίκων του Ακρογιαλίου, ότι ακόμα και οι εργάτες που διέμεναν στην περιοχή ξενοίκιασαν τα σπίτια.
 Π. Αλευράς
Ο υπεργολάβος, αφού άρχισε να απομακρύνει τα μηχανήματά του, παίρνοντας προχθές την τσάπα, συνέχισε με όλο τον υπόλοιπο εξοπλισμό του εργοταξίου. Το έργο έχει σταματήσει εδώ και δύο μήνες και είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσουν εκ νέου εργασίες.
Όπως άγνωστο παραμένει και τι ακριβώς λέει η έκθεση που έχει στείλει το ΙΓΜΕ για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στο έργο. Ακόμα και χθες οι δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη για το θέμα δεν ξεκαθάρισαν το τοπίο, λέγοντας ότι ειδικοί και η μελετήτρια θα αξιολογήσουν τα αποτελέσματα.
Ερωτώμενος σχετικά, ο κ. Αλευράς είπε: «Εκείνο που θέλω να σας διαβεβαιώσω, είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το Ακρογιάλι. Ήδη έχουν έρθει τα εργαστηριακά αποτελέσματα του ΙΓΜΕ, αξιολογούνται και σε σύντομο χρονικό διάστημα οι εργασίες θα συνεχισθούν, όπως προβλέπεται και από τη σύμβαση του αναδόχου. Άρα, θέλω να καθησυχάσω τους πολίτες που ανησυχούν, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το έργο. Μετά την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων από ειδικούς, το έργο θα συνεχισθεί απρόσκοπτα, δεδομένου ότι ήδη υπάρχει γνωμάτευση γεωλόγου της εταιρείας, η οποία λέει ότι τα υλικά είναι κατάλληλα και εντός των προδιαγραφών».
Απαντώντας στη συνέχεια σε άλλες ερωτήσεις, παραδέχθηκε πως έφυγαν μηχανήματα, αλλά υπογραμμίζοντας πως αυτό δε σημαίνει πως δε θα συνεχισθεί το έργο.
Καταλήγοντας είπε ότι είχε συνάντηση με το διευθύνοντα σύμβουλο της αναδόχου εταιρείας «Cikap» και σε ένα δεκαήμερο οι εργασίες θα ξεκινήσουν ξανά. -

***  "Εντελώς αναξιοπρεπές" από τη θεατρική ομάδα Αυτοσχέδια Σκηνή   :
  *  H θεατρική ομάδα «αυτοσχέδια σκηνή» ανεβάζει το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη «εντελώς αναξιοπρεπές»
Το έργο θα παίζεται στο αμφιθέατρο της φιλαρμονικής από τις 27 Φεβρουαρίου καθημερινά εκτός Δευτέρας –Τρίτης.
 Η ομάδα διοργανώνει παράλληλα έκθεση φωτογραφίας με τίτλο « εντελώς αναξιοπρεπές» σε συνεργασία με το Καλλιτεχνικό Στέκι και την Φωτογραφική Λέσχη Καλαμάτας, καθώς και αφιέρωμα στον συγγραφέα. Η έκθεση θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας από 27 Φεβρουαρίου έως 9 Μαρτίου. Το αφιέρωμα στον Βασίλη Κατσικονούρη θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας στις 9 Μαρτίου και θα ακολουθήσει συζήτηση με τον συγγραφέα.
 Συντελεστές
Σκηνοθεσία, οργάνωση παραγωγής: Mαρία Σκαφιδά
Βοηθός σκηνοθέτη: Aρετή Κατσούλα
Σκηνικά-κοστούμια: Mαρία Σκαφιδά,
Μουσική επιμέλεια-φωτισμοί: Mαρία Σκαφιδά
Φωτογραφίες : Σοφία Κωστέα
Σκηνοθεσία Βίντεο : Αρετή Κατσούλα
Graphic design: dk design
 Διανομή
Δρ.Άρμονυ: Θάνος Συρόπουλος
Σήικερ: Γεωργία Αλιφέρη
Βόιντ: Σπύρος Μουστακαλής
Ζαγκά: Olena Posdnyakova
Μάριος: Xρήστος Βασιλόπουλος
Παρασκευάς: Kώστας Στεργίου
Δις Νατάσα: Kατερίνα Βίγκου
Ο Ιεροκύρηκας: Kώστας Στεργίου
Παπαδόπουλος: Παναγιώτης Ηλιόπουλος
 Αυτοσχέδια σκηνή
Την θεατρική ομάδα " Aυτοσχέδια Σκηνή" ξεκίνησε η ηθοποιός-σκηνοθέτης Μαρία Σκαφιδά. Αφετηρία αποτέλεσε το μάθημα υποκριτικης-αυτοσχεδιασμού που δίδαξε στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας απο τον Δεκέμβριο του 2010 έως τον Μάιο του 2012. Το μάθημα, με βάση τον θεατρικό αυτοσχεδιασμό, βρήκε ένθερμους υποστηρικτές, νέους της πόλης, με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Η πρώτη παράσταση της ομάδας, το θεατρικό έργο " Ξύπνα Βασίλη" του Δημήτρη Ψαθά, ανέβηκε στο αμφιθέατρο της φιλαρμονικής, με την στήριξη του Κέντρου Νέων Καλαμάτας. Απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, για τη φρέσκια σκηνοθετική ματιά, την εμπνευσμένη υποκριτική των ηθοποιών και την σύγχρονη, μινιμαλιστική αισθητική, του όλου εγχειρήματος.
 Το έργο…με λίγα λόγια
Ύστερα από ένα αεροπορικό δυστύχημα, οι ελάχιστοι επιζήσαντες - που πάσχουν από καθολική αμνησία - βρίσκονται σε μια ψυχιατρική κλινική όπου υποβάλλονται σε μια πρωτότυπη θεραπεία. Ο εμπνευστής της χρεώνει τον καθένα με ρόλους, που ταυτίζονται με την εικόνα και το χαρακτήρα που είχαν οι ήρωες στη ζωή τους πριν από το δυστύχημα, και στήνει θεατρικές παραστάσεις όπου αυτοί «υποδύονται», σύμφωνα με τη θεραπεία, τον ίδιο τους τον εαυτό. Η θεραπεία αυτή, ενώ φαίνεται να οδηγεί σε ένα αρμονικό αποτέλεσμα, θα υπονομευθεί τελικά από την παρουσία μιας νεαρής δημοσιογράφου και από την αντίδραση ενός από τους ασθενείς, ο οποίος δεν έχει χάσει εντελώς τη μνήμη του. Οι ανατροπές στα δεδομένα θα είναι εντυπωσιακές.
 Βασίλης Κατσικονούρης
Ο Βασίλης Κατσικονούρης γεννήθηκε στο Κιλκίς. Από δώδεκα χρονών ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία και εργάζεται ως καθηγητής στη Μέση Εκπαίδευση. Έχει γράψει τα θεατρικά έργα Καλιφόρνια Ντρίμιν (Εθνικό Θέατρο, Θέατρο Μεταξουργείο, Χυτήριο), Εντελώς Αναξιοπρεπές (Θέατρο Στοά), Το Γάλα (Εθνικό Θέατρο, Θέατρο Μεταξουργείο, Θέατρο Βασιλάκου, Θέατρο Άλφα, Badminton, και σε όλη την Ελλάδα, και για το 2012 στο θέατρο Ζίνα), Οι Αγνοούμενοι – μια ενδιαφέρουσα ζωή (Θέατρο Ροές), Το Μπουφάν της Χάρλεϋ (Θέατρο Δημήτρης Χορν). Το έργο του Εντελώς Αναξιοπρεπές έχει βραβευτεί στο διεθνή διαγωνισμό του Ιδρύματος Ωνάση το 2001. Το Καλιφόρνια Ντρίμιν και Η Φανέλα (άπαιχτο) έχουν βραβευτεί με Κρατικό Βραβείο θεατρικού έργου από το ΥΠ.ΠΟ. το 2002 και το 2005 αντίστοιχα. Έργα του παρουσιάστηκαν στη Γερμανία (2006, Φεστιβάλ Ευρωπαίων Δραματουργών, Βισμπάντεν, Φρανκφούρτη), στο Βελιγράδι (2008-09-10, Belgrade Drama Theatre), στη Βαρσοβία(2009-10, Θέατρο Kamienica) και στην Κύπρο (2007-2009 Ανοιχτό Θέατρο, Θέατρο Διόνυσος και 2009-10 Θέατρο Επίγονοι). Το 2011 προβλήθηκε η ταινία Το Γάλα βασισμένη στο ομώνυμο έργο (Κέδρος, 2006) και σε σενάριο του συγγραφέα (Σκηνοθεσία: Γιώργος Σιούγας).
Το έργο θα παίζεται στο αμφιθέατρο της φιλαρμονικής από τις 27 Φεβρουαρίου καθημερινά εκτός Δευτέρας –Τρίτης. «αυτοσχέδια σκηνή» διοργανώνει έκθεση
φωτογραφίας με τίτλο « εντελώς αναξιοπρεπές» σε συνεργασία με το Καλλιτεχνικό Στέκι και την Φωτογραφική Λέσχη Καλαμάτας, καθώς και αφιέρωμα στον συγγραφέα. Η έκθεση θα λάβει χώρα στο πνευματικό κέντρο Καλαμάτας από 27 Φεβρουαρίου έως 8 Μαρτίου. Το αφιέρωμα στον συγγραφέα θα γίνει στο πνευματικό κέντρο καλαμάτας στις 8 Μαρτίου και θα παραστεί και ο ίδιος.

***  Σαν σήμερα ...στις 22 Φεβρουαρίου
       Πριν 94 χρόνια στη Μεσσηνία
 ΑΠΟ της προσεχούς Δευτέρας ανοίγει τας πύλας του εις την άπορον τάξιν το Λαϊκόν Ιατρείον. Οποίαν και οπόσην υπηρεσίαν πρόκειται να προσφέρη εις την άπορον τάξιν η λειτουργία του λαϊκού τούτου ιδρύματος δεν είναι δυνατόν να εξαρθή από των στηλών αυτών. Δια τούτο οφείλεται πραγματικός έπαινος εις τους πρωτουργούς και οπωσδήποτε εργασθέντας δια την σύστασιν και λειτουργίαν του Λαϊκού Ιατρείου.
 -ΚΑΤΑ το τελευταίον δεκαήμερον του τρέχοντος μηνός Φεβρουαρίου απέθανον εν τη πόλει μας 6 άτομα εκ γρίππης και των επιπλοκών της και 1 εκ μηνιγγίτιδος.
 -ΥΠΟ της Νομαρχίας παρεχωρήθησαν εις το Μακκαρονοποιείον Καμαρινού 5000 οκ. αλεύρων πολυτελείας προς κατασκευήν ζυμαρικών χάριν των γριπποπαθών.
 -ΩΣ πληροφορούμεθα ο βουλευτής Μεσσηνίας Μερλόπουλος απαντών εις την αίτησιν των Μεσσηνίων και Ζακυνθίων κηδεμόνων περί απολύσεως των υπηρετούντων εν τω στρατώ εξ αναβολής κατατάξεως φοιτητών, γνωρίζει, ότι το ζήτημα μελετάται ακόμη υπό της επιτελικής υπηρεσίας του στρατού, παρά τη οποία υπάρχει επίσημος πληροφορία, ότι κρατούν ευνοϊκαί προδιαθέσεις, ώστε να ελπίζεται η ταχεία απόλυσίς των.
 πηγή: Αρχείο "Θάρρους"


Γεγονότα
 1821: Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης διαβαίνει τον Προύθο για να κηρύξει την Επανάσταση στη Μολδοβλαχία.
1841: Κηρύσσεται επανάσταση στα Σφακιά της Κρήτης. Αφορμή στάθηκε η συνθήκη του Λονδίνου (17 Ιουλίου 1840), με την οποία η Κρήτη δεν αποκτούσε την ελευθερία της, αλλά επανερχόταν από την αιγυπτιακή κυριαρχία στην τουρκική.
1848: Ξεσπά η λεγόμενη Φεβρουαριανή Επανάσταση, που οδήγησε στην κατάργηση της βασιλείας και στην εγκαθίδρυση της Β' Γαλλικής Δημοκρατίας.
1986: Το Τριμελές Εφετείο Πειραιά αθωώνει τους πέντε φύλακες που πρωτόδικα θεωρήθηκαν υπεύθυνοι για την τραγωδία της Θύρας 7 και καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 10 ετών.
1989: Θεσμοθετείται το νέο βραβείο Ωνάση με το όνομα «Δελφοί» για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
1996: Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θεωρείται το 15ο καλύτερο του κόσμου, με δείκτη δυσκολίας 552, σύμφωνα με την αξιολόγηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας της Ιστορίας και των Στατιστικών του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου (IFFHS) που κατέταξε όλα τα πρωταθλήματα του πλανήτη βάσει της αντικειμενικής δυναμικότητας του κάθε συλλόγου. Στην πρώτη θέση, με συντελεστή δυσκολίας 1352.5, βρίσκεται το Campionato.

 Γεννήσεις
 1732: Τζορτζ Ουάσινγκτον, πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ και ηγετική μορφή της αμερικανικής επανάστασης. (Θαν. 14/12/1799) [Αποφθέγματα]
1788:
Αρτούρ Σοπενχάουερ, γερμανός φιλόσοφος, θεωρούμενος ως πεσιμιστής. (Θαν. 21/9/1860) [Αποφθέγματα]
1857: Χάινριχ Ρούντολφ Χερτζ, γερμανός φυσικός, που ασχολήθηκε κυρίως με την εκπομπή και λήψη ραδιοκυμάτων. Στη μονάδα συχνότητας (1 κύκλος ανά δευτερόλεπτο) δόθηκε το όνομά του. (Θαν. 1/1/1894)

 Θάνατοι
 1512: Αμέριγκο Βεσπούτσι, γενοβέζος έμπορος και θαλασσοπόρος, που ταξίδεψε κι έγραψε για την Αμερική, η οποία σύμφωνα με μία άποψη πήρε το όνομά του. (Γεν. 9/3/1454)
1913: Φερντινάν Ντε Σοσίρ, ελβετός γλωσσολόγος, ιδρυτής της σημειολογίας. (Γεν. 26/11/1857)
1956: Αλέξανδρος Σβώλος, διαπρεπής συνταγματολόγος. (Γεν. 1892)

 πηγή: www.sansimera.gr

***  Κρεμασμένη από το θόλο της Βουλής υπάλληλος που εκτελούσε εργασίες  :
 *  Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, το πρωί της Παρασκευής. Υπάλληλος που επιχειρούσε να απομακρύνει τα νερά από το θόλο βρέθηκε να αιωρείται στο κενό, όταν υποχώρησε το μεταλλικό πλαίσιο.
Η γυναίκα κατάφερε να σκαρφαλώσει με τη συνδρομή ενός αστυνομικού και άλλων υπαλλήλων που έσπευσαν να την βοηθήσουν. Μεταφέρθηκε στο ιατρείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, καθώς είχε σκίσει το χέρι της από τα τζάμια που έσπασαν.
Ευχαριστίες για τις προσπάθειες των υπαλλήλων της Βουλής να ξεκινήσει με ασφάλεια η συνεδρίαση απηύθυνε και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης.
Στις αντίξοες συνθήκες αναφέρθηκε ο Νότης Μαριάς από τους Ανεξάρτητους Έλληνες επισημαίνοντας όμως ότι η Βουλή θα πρέπει να δει τα θέματα ασφαλείας.
Από την τεχνική υπηρεσία της Βουλής έγινε γνωστό ότι υπήρχε προστατευτικό δίχτυ στο θόλο και ότι είχαν τηρηθεί όλα τα μέτρα ασφάλειας. Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικό  Βίντεο :  http://youtu.be/nvyehWpznF8  ,



*** Μπλακ-άουτ στο Λεκανοπέδιο από τη σφοδρή κακοκαιρία :
 *  Η σφοδρή καταιγίδα και το χαλάζι που σημειώθηκε στην Αττική τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής προκάλεσε τεράστια προβλήματα σε πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου: πλημμυρισμένοι δρόμοι και υπόγεια κατοικιών, φωτεινοί σηματοδότες εκτός λειτουργίας, αλλά και διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές.
 Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίστηκαν στη Δυτική Αττική και στον Πειραιά. Καλύτερη η κατάσταση στον Ιλισό που νωρίτερα είχε υπερχειλίσει και το νερό είχε βγει στο δρόμο. Υπερχείλισε και το ρέμα της Πικροδάφνης.
Η Πυροσβεστική δέχθηκε σχεδόν 1.000 κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια, ισόγεια και καταστήματα κυρίως στα δυτικά προάστια. Μεγάλα προβλήματα σε Ντράφι, Μενίδι, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Νίκαια, Περιστέρι και Πέραμα. Σε όλο το Λεκανοπέδιο επιχειρούν 70 συνεργεία με 140 πυροσβέστες.
 Η Πυροσβεστική κλήθηκε να βοηθήσει οδηγούς που εγκλωβίστηκαν με τα οχήματά τους σε πλημμυρισμένους δρόμους στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Σταμάτα, στην Λεωφόρο Αθηνών και στην Ιερά Οδό.
 Μετ' εμποδίων οι μετακινήσεις με τα μέσα μεταφοράς
Λόγω της συσσώρευσης υδάτων, κλειστή είναι η οδός Πειραιώς από την Π. Ράλλη έως την Χαμοστέρνας, η λεωφόρος Δημοκρατίας από την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, η Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος της γέφυρας Ασπροπύργου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, η λεωφόρος ΝΑΤΟ προς Ασπρόπυργο, η περιφερειακή του Αιγάλεω και η περιφερειακή Δραπετσώνας.
Στη γέφυρα της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του παλαιού ιπποδρόμου, γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας για όσα οχήματα κινούνται προς Γλυφάδα, ενώ έχει διακοπεί και η κυκλοφορία από Ποσειδώνος προς Συγγρού, στο ίδιο ύψος.
Ουρά 10χλμ σχηματίστηκε στη λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Κόρινθο από Κηφισό έως λίμνη Κουμουνδούρου. Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα επί ώρες στη λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Αττικού Νοσοκομείου. Συσσώρευση υδάτων και έξω από το νοσοκομείο Γεννηματά.
Στο σκοτάδι παραμένουν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής πολλές περιοχές της Αττικής. Οι βλάβες οφείλονται σε πτώσεις δέντρων στα δίκτυα της ΔΕΗ αλλά και σε πλημμύρες σε υποσταθμούς της ΔΕΗ. Η κακοκαιρία έχει θέσει εκτός λειτουργίας έξι γραμμές μέσης τάσης σε Κουκάκι, Νέο Κόσμο, Καλλιθέα προς Ταύρο, Φιλοθέη προς Αγ. Παρασκευή, Θρακομακεδόνες, Χολαργό.
Κατολισθήσεις στον Σκαραμαγκά.
Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τον Πειραιά γίνονται κανονικά, εκτός του Αργοσαρωνικού, ενώ από τη Ραφήνα δεν εκτελούνται δρομολόγια για Μαρμάρι.
Ταλαιπωρία περίμενε και τους επιβάτες της βραδινής πτήσης της Aegean από Αθήνα προς Χανιά καθώς το αεροπλάνο, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν πάνω από τη Σούδα, προσγειώθηκε στις 22:00 στο Ηράκλειο.
Όπως μετέδωσε το Creta Live, οι επιβάτες μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στα Χανιά, ενώ το αεροπλάνο παρέμεινε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.  Newsroom ΔΟΛ

***

*** ΑΘΛΗΤΙΚΑ  γιά  σήμερα :
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ  - Ευρωμπάσκετ :
*** Πρόγραμμα, αποτελέσματα και βαθμολογίες:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  -  ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ      82-74 , ( 41 -27) .- ^
Tα  δεκάλεπτα  : 18-11 , 41-27 , 62-50 , 82-74.- ^

* Στο  πρώτο  αγώνα ο  Ολυμπιακός είχε  χάσει με  82-74 .-
* ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Σπανούλης , Πρίντεζης , Παπανικολάου , Χάϊνς , Άντιτς , Κατσίβελης , Γιασκεβίτσιους , Λό , Σλούκας ,Σερμαντίνη , Περπέρογλου ,

ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΛΑΛ :  Μπιέλιτσα  , Πάουελ ,Ερτέλ ,  , Κούκ , Λαφέτ , Σλούκας , Λάμπε , Πλέϊς , Κοζέρ
5ος όμιλος
Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου
Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Παναθηναϊκός 73-78 .- ^
Μπάμπεργκ (Γερμανία)-Ουνικάχα Μάλαγα (Ισπανία) 65-68 .-^
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου
Αναντολού Εφές (Τουρκία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)  63-60  .- ^ 
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία)      77-72 ,  (34-33)  .- ^ 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ν Η Β.
Αναντολού Εφές 7-1   15
Ρεάλ Μαδρίτης 7-1   15
Παναθηναϊκός 5-3   13
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5-3   13
Ουνικάχα Μάλαγα 4-4   12
Ζαλγκίρις Κάουνας 3-5   11
Άλμπα Βερολίνου 1-7   9
Μπάμπεργκ 0-8     8

6ος όμιλος
Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Τουρκία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 60-99 .- ^
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Σιένα (Ιταλία) 92-61  /.-^
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου
Ολυμπιακός-Κάχα Λαμποράλ (Ισπανία)    82-74 , (41-27) .- ^
Κίμκι (Ρωσία)-Μπεσίκτας (Τουρκία)  87-56 .- ^

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ν-Η Β.
Μπαρτσελόνα 7-1   15
Σιένα 6-2   14
Ολυμπιακός 5-3   13
Κίμκι 5-3   13
Κάχα Λαμποράλ 4-4   12
Μακάμπι Τελ Αβίβ 3-5   11
Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ 2-6   10
Μπεσίκτας 0-8   8

*** Γιά  9η  αγωνιστική  στην Ευρωλίγκα  του  Ευρωμπέσκετ  προσεχώς :
28/02/2013 Μπεσίκτας Ολυμπιακός -
28/02/2013 Κάχα Λαμποράλ Μακάμπι -
28/02/2013 Σιένα Φενέρμπαχτσε Ούλκερ -
28/02/2013 Μπαρτσελόνα Κίμκι -
28/02/2013 Ρεάλ Μαδρίτης Μπάμπεργκ -
01/03/2013 ΤΣΣΚΑ Μόσχας Αλμπα Βερολίνου -
01/03/2013 Ουνικάχα Μάλαγα Ζαλγκίρις -
01/03/2013 Παναθηναϊκός Αναντολού Εφές -


*
~**** From my video-box   2010-2012,  Stamatios  N. Skoulikas  .- :
ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΙΣ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΑΣ …..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ … :  
 1 ~ http://www.youtube.com/stamos01 , =   2281 video. -      A.  snstam@gmail.com  .-  
  2 ~ http://www.youtube.com/stamatios01 , =                        735 video.-   b. stamoskal@windowslive.com .-
  3 ~ http://www.youtube.com/vlasiskal   , =                  732   video.-      c. vlasiskal@gmail.com .-   
ΣΥΝΟΛΟΝ :                                              3748   αναρτήσεις  Βίντεο .-     www.sansimera.gr  www.sansimera.gr

***
~** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2013  :

~** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/02/1-2013.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση 1 Φεβρουαρίου 2013 , ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ γιά ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !! Μαζί με την Καλημέρα μας ! .-
~**
http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/01-2013.html , Υγεία γιά όλους μας 01 Φεβρουαρίου 2013 , ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ γιά Όλους μας.-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/02/t-02-2013.html , Tο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 02 Φεβρουαρίου 2013 , ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/02/02-03-2013.html , ΑΘΛΗΤΙΚΟ Σ/Κ 02 καί 03 Φεβρουαρίου 2013 :.-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/02/03-2013.html , Κυριακάτικη ενημέρωση 03 Φεβρουαρίου 2013.-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/02/t-04-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2013.-
 ~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/02/05-2013.html  , Αθλητική δραστηριότητα και τα παράξενα Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013 .-
~**  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/02/06-20123.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 06 ,Φεβρουαρίου 20123 .-
~**  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/02/07-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης την βροχερή Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/02/07-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης την βροχερή Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/02/08-2013.html , Γεγονότα χθές και σήμερα 08 Φεβρουαρίου 2013 .-
~**  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/02/09-10-2013.html  , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 09 καί 10 Φεβρουαρίου 2013.-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/02/09-2013.html , Αυτό το βροχερό Σαββατο στο αγιάζι της ενημέρωσης 09 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/02/to-10-2013.html , To αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 ,.-
~***** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10 Φεβρουαρίου 2013 .-
~**  http://snsarfara.blogspot.gr/2013/02/11-2013.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013  .-
~**  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html ,  ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις .....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή , Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .-
~**  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/02/12-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013.-
~**  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/02/13-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013  .-
 ~***  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/02/14-2012.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2012 .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/15-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 .
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/02/16-17-2013.html , Αυτό το Σ/Κ στην ενημέρωση , Αθλητικό Σ/Κ 16 καί 17 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013 (12) .-
 ~**  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/02/18-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013.-
~*** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/02/20-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετέρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 .-
~* *  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/02/21-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 .-
~**   http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/02/21-2013.html  , Αθλητική παρουσίαση Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/02/22-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/02/22-2013.html  , ΑΥΤΟΙ που μας ΓΡΑΦΟΥΝ Αδιακρίτως , Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 .-
~**  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/22-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013.-

~**

 *** ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ …..

~* * http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html , Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html , Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html , Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html , Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html , Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html , Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.html ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10 Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~**  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html ,  ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις .....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή , Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013 (12) .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου