ARFAR -AGIOI THEODOROI

ARFAR -AGIOI  THEODOROI

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωσή μας

Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωσή μας :

Πέρασα  για να σας πω "ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ " !
Πέμπτη  1 Μαρτίου  2012 .,
*** Πρώτος, αλλά ...αρκεί; Ούνικς Καζάν-Παναθηναϊκός 63-68 .-^
* Η ιστορία, η εμπειρία, το όνομα και το ειδικό βάρος του Παναθηναϊκού, νίκησαν τις .διαθέσεις της ιστορίας (γράφαμε στο προηγούμενο blog) και τώρα το πιο πολύφερνο, το πιο χαρακτηριστικό, το μοναδικό ζεύγος στη διαδρομή του ευρωπαϊκού μπάσκετ που θυμίζει την αιώνια κόντρα των Λέικερς με τους Σέλτικς, είναι προ των πυλών. Παναθηναϊκός εναντίον Μακάμπι και το ενδιαφέρον της Ευρωλίγκα θα είναι στραμμένο για τον επόμενο μήνα στις μεγάλες αναμετρήσεις του πιο all time classic ζεύγους του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
* Στο Καζάν, ο Παναθηναϊκός δεν ταξίδεψε για να κερδίσει τις εντυπώσεις, ούτε να γοητεύσει ως ομάδα. Ταξίδεψε με έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο: Να νικήσει και να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου του! Προς Θεού, δε λειτούργησε καταστροφικά απέναντι στο ίδιο το παιχνίδι, αλλά είχε σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς. Οι 89 πόντοι που είχε δεχτεί στο ΟΑΚΑ στην ήττα από την Ούνικς, είχαν κάτσει στο .λαιμό του Ζοτς και των συνεργατών του. Αποκλειστικός στόχος ήταν ένας: Να μείνουν οι Ρώσοι στον μέσο όρο των πόντων τους, που δεν ξεπερνά τους 65π. Αυτό ήταν που έκανε και κατάφερε. Εχω την αίσθηση, ότι η αμυντική επιτυχία των πράσινων, ξεκίνησε από την διαφορετική προσέγγιση που έγινε στο μαρκάρισμα του Σαμοϊλένκο. Ο Ρώσος, ίσως να είναι ο χειρότερος γκαρντ-σουτέρ σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά όταν βρει χώρους, είναι από τους καλύτερους δημιουργούς και άκρως εγκεφαλικός. Η Ούνικς έχει εξαιρετικούς σουτέρ και πολύ καλούς ψηλούς στα τελειώματα των φάσεων. Με τον τρόπο που προσέγγισε ο Παναθηναϊκός το μαρκάρισμα του Σαμοϊλένκο (του απαγόρευσε τις διεισδύσεις, προσφέροντας το σουτ), στέρησε τη δημιουργία του. Ο Ντόμερκαντ ευστόχησε σε σουτ, που μόνο ένας εκπληκτικός σουτέρ σαν κι αυτόν μπορεί να βάλει (σουτ στην πρώτη πάσα και λιγότερο σε φάσεις που υπήρχε έξτρα πάσα), ο Γκριρ δεν είχε ούτε ένας εναντίον ενός, ενώ διαρκώς προσπαθούσε να γεννήσει φάσεις για τον εαυτό του κι έτσι η παραγωγή των Ρώσων ήταν σαφώς μειωμένη.
*Σε όλα αυτά προσθέστε και τα γρήγορα φάουλ των αντίπαλων ψηλών με τον Τζαουάι και τον Βερεμένκο να τίθενται εκτός πολύ γρήγορα. Οσο για την επίθεση: Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός, αλλά βρήκε τις επιλογές από τους παίκτες που ο Πασούτιν δεν το περίμενε. Από τον Σάρας, που έκανε ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της καριέρας του στον Παναθηναϊκό, θυμίζοντας (πραγματικά όμως) τον σούπερ Γιασικεβίτσιους της Μακάμπι, αλλά και τον Καϊμακόγλου. Ο Καϊ ευστόχησε στο κρίσιμο τρίποντο που έφερε τη διαφορά στους 5 πόντους, αλλά θεωρώ υπερβολικό να χρεώνεται η νίκη σε ένα και μοναδικό σουτ, αν και ήταν εξαιρετικά σημαντικό. Επί 40 λεπτά ο Παναθηναϊκός ήταν συνεχώς μπροστά και στα κακά διαστήματα που είχε, η Ούνικς, δεν κατάφερε ποτέ να τον προσπεράσει. Αρα είναι άδικο να υποστηρίζουμε ότι αν δεν έμπαινε αυτό το σουτ, ο Παναθηναϊκός θα είχε πρόβλημα.
* Είναι σαφές πάντως ότι οι πράσινοι, αν κι έχουν την εμπειρία να κερδίζουν τα ματς τα οποία θέλουν, έχουν θέματα ανοιχτά προς επίλυση. Ο Διαμαντίδης είναι σκιά του εαυτού του εδώ και πολύ καιρό κι από εκεί ξεκινούν αρκετά προβλήματα. Οι υπόλοιποι έχουν σκαμπεναβάσματα (πλην του Καϊμακόγλου) και η ομάδα δεν έχει βρει ακόμα την εικόνα που θα ήθελε. Το διάστημα που ακολουθεί, πριν τις αναμετρήσεις με την Μακάμπι, θα είναι πολύ σημαντικό. Οι παίκτες θα ξεκουραστούν, το κίνητρο θα εκτιναχθεί και πάλι, αλλά το ΟΑΚΑ και το πλεονέκτημα έδρας δε συνεπάγεται 100% εγγυημένη πρόκριση στο Φάιναλ Φορ. Η Μακάμπι δεν είναι ανίκητη, είναι όμως καλή ομάδα, με ψαγμένο προπονητή, έστω κι αν ο Ομπράντοβιτς σε λίγο θα του δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα. - Bloggers - Σπύρος Καβαλιεράτος και Θανάσης Ασπρούλιας .-


*** Σαμαράς σε Μέρκελ-Γιούνκερ: Αναπτυξιακά μέτρα “τώρα”
* “Χωρίς ανάκαμψη ούτε οι δημοσιονομικοί στόχοι θα επιτευχθούν, ούτε το χρέος θα καταστεί βιώσιμο”, ήταν η πρώτη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά στις Βρυξέλλες, αμέσως μετά τις συναντήσεις που είχε με την Αγκελα Μέρκελ, τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον επικεφαλής του ΕΛΚ Γιόζεφ Ντολ.
~ Οπως αναμενόταν, τόσο στη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος όσο και στις συναντήσεις, ο αρχηγός της ΝΔ παρουσίασε τις προτάσεις του για αναπτυξιακή ανάσα ώστε “άμεσα”, όπως είπε, να περιορισθεί η ύφεση και η ανεργία.
~ Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Σαμαράς "Συζητήσαμε συγκεκριμένες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες ώστε, άμεσα, να περιορισθεί η ύφεση και να μειωθεί η ανεργία, ειδικά των νέων.
~* Όπως:
- Να ενεργοποιηθούν τα Ευρωπαϊκά κονδύλια (ΕΣΠΑ).
- Να αξιοποιηθούν οι πόροι της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.
- Να δημιουργηθεί μια Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.
- Να τονωθεί η ρευστότητα στην πραγματική οικονομία, να χρηματοδοτηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να ενισχυθούν οι εξαγωγές.
-  Να απεμπλακούν, επιτέλους, τα μεγάλα έργα υποδομής".
~* “Οι εκλογές έρχονται” ~  Οπως συνηθίζει (από τις ... αντιμνημονιακές εποχές) ο κ. Σαμαράς ανέδειξε “την ανθρώπινη πλευρά της κρίσης”, τονίζοντας ότι “δοκιμάζονται με πρωτοφανή σκληρότητα οι πολίτες και απειλείται η κοινωνική συνοχή”.
~  Προκειμένου δε, να διαψεύσει “φήμες” ότι θα συζητούσε με την κ. Μέρκελ και τον επικεφαλής του Eurogoup νέα μετάθεση των εκλογών (για μετά το καλοκαίρι), έκλεισε την παρέμβασή του με τη φράση “την ελπίδα θα φέρουν οι εκλογές που έρχονται”...

*** Schaeuble: Στις 9 Μαρτίου η τελική απόφαση για το 2ο πακέτο

~ Η τελική έγκριση για το δεύτερο πακέτο στήριξης της Ελλάδας θα δοθεί στις 9 Μαρτίου, μέσω τηλεδιάσκεψης των Ευρωπαίων ηγετών, ανέφερε μετά το Eurogroup ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Wolfgang Schaeuble.
~ Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Schaeuble εξήγησε πως η συμφωνία πλέον στηρίζεται στο βαθμό συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα στο PSI.

***ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ανάμεσα στα άλλα :
  
*** Φαρμακευτικός Μεσσσηνίας
ImageΝαι στα γενόσημα, εάν και εφόσον γίνονται έλεγχοι
* Στη σωστή κατεύθυνση θεωρεί ότι είναι το μέτρο του υπουργείου Υγείας για τα γενόσημα (αντίγραφα) φάρμακα ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας Στέφανος Καμινιώτης, αρκεί, όπως λέει, να γίνονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι.
«Είναι ένα σωστό μέτρο, εάν και εφόσον αυτά τα γενόσημα έχουν ελεγχθεί πλήρως και εάν είναι βιοϊσοδύναμα με τα πρωτότυπα και έχουν την ίδια θεραπευτική αξία. Εάν, δηλαδή, είναι το ίδιο αποτελεσματικά και ασφαλή. Αυτό, όμως, είναι κάτι που θα δούμε εκ των υστέρων στην πράξη, αν όντως υπάρξουν αυτοί οι έλεγχοι από τον ΕΟΦ και άλλους οργανισμούς, που θα μας εξασφαλίζουν αυτά τα δύο πράγματα» σημειώνει ο κ. Καμινιώτης.
* Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας αναφέρεται και στον προϋπολογισμό για το φάρμακο, επισημαίνοντας ότι η μείωση της δαπάνης δε σημαίνει κατ’ ανάγκην ότι θα φέρει και οικονομία. Αναφέρει ως παράδειγμα το εμβόλιο για τον καρκίνο της μήτρας, το οποίο μπορεί να είναι ακριβό, αλλά αν σταματήσει να χορηγείται, η δαπάνη για το σύστημα υγείας θα είναι μεγαλύτερη, εάν προσεχώς ασθενήσουν γυναίκες από καρκίνο. «Εμείς θεωρούμε ότι ο προϋπολογισμός για τη δαπάνη φαρμάκου είναι υπερβολικά χαμηλός και δίνουμε σαν μίνιμουμ νούμερο, που θα εξασφαλίζει την εξυπηρέτηση των ασθενών, τα 3,5 δισ.».
~* ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
* «Όχι στη συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας»
Από την πλευρά του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, ο πρόεδρός του, Μιχάλης Μιχαήλ, εκφράζει την αντίθεσή του στη συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας: «Η δραστική ουσία, η βάση δηλαδή του φαρμάκου, είναι ίδια σε πολλές εταιρείες. Διαφέρει, όμως, το έκδοχο, αυτό που χρησιμοποιείται μαζί με το φάρμακο. Αυτό που ίσχυε μέχρι τώρα, ήταν ότι ο γιατρός συνταγογραφούσε το φάρμακο που θεωρούσε πιο κατάλληλο για τον ασθενή. Σύμφωνα με το καινούργιο σύστημα του κ. Λοβέρδου, που υπάρχει στο εξωτερικό, στη Δυτική Ευρώπη, αλλά όχι παντού, θα διαλέγει ο φαρμακοποιός τι φάρμακο θα δώσει στον ασθενή και ο γιατρός θα γράφει απλώς τη δραστική ουσία που θέλει. Την εταιρεία και το φάρμακο θα την επιλέγει ο φαρμακοποιός.
Αυτό τι κινδύνους έχει: Ότι κάποια από τα έκδοχα του φαρμάκου μπορεί να κάνουν αλλεργίες. Και ποιος θα έχει την ευθύνη γι’ αυτά τα πράγματα; Επίσης, το θέμα είναι ότι, κάποιες εταιρείες, κυρίως ευρωπαϊκές, δεν κάνουν πλέον πίστωση στο ελληνικό Δημόσιο, που σημαίνει ότι για να αγοράσουν τη φαρμακευτική ουσία, πρέπει να καταβάλουν πρώτα τα χρήματα, ενώ κάποιες άλλες κάνουν πίστωση στο ελληνικό Δημόσιο. Το υπουργείο, λοιπόν, αντί να διαλέξει 5-10 φάρμακα, γιατί δεν είναι περισσότερα, να τα κατατάξει σε μια κατηγορία και να πει, αντί γι’ αυτό μπορούμε να γράψουμε αυτό, το γενικοποιεί και λέει ότι από εδώ και πέρα ο γιατρός θα γράφει τη δραστική ουσία και ο φαρμακοποιός θα δίνει ό,τι θέλει. Εδώ είναι η αντίδρασή μας, γιατί ο θεράπων του ασθενούς είναι ο γιατρός και αυτός έχει την ευθύνη».
Της Μαρίας Νίκα

 
*** Ανδρέας Λοβέρδος
~* ImageΔεν υπάρχει περίπτωση υποβάθμισης Νοσοκομείου Κυπαρισσίας
* Σαφείς διαβεβαιώσεις σχετικά με τη μελλοντική προοπτική λειτουργίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας έδωσε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέας Λοβέρδος, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, στην οποία συμμετέχει και η βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου.
Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Βεβαιώνω ότι για την Κυπαρισσία και την Κάρυστο, περίπτωση υποβάθμισης του νοσοκομείου, περίπτωση αφαίρεσης του νοσοκομειακού χαρακτήρα και προσδιορισμού του μόνο από το δεύτερο χαρακτήρα του, που είναι Κέντρο Υγείας, δεν υπάρχει. Τελεία και παύλα».
Μετά την παραπάνω διαβεβαίωση, η κα Γιαννακοπούλου προέβη στην εξής δήλωση: «Η αγωνία και η ανησυχία της τοπικής κοινωνίας για το ενδεχόμενο υποβάθμισης του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας εισακούστηκε από τον υπουργό Υγείας, με αποτέλεσμα να δοθεί η επιβεβαίωση από τα πλέον αρμόδια χείλη. Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας παρέχει σημαντικές υπηρεσίες, εξυπηρετεί το δυτικό άξονα του Νομού Μεσσηνίας και μέρος του Νομού Ηλείας. Μετά τη διαβεβαίωση του υπουργού, ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί ως νοσοκομείο και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υποβαθμιστεί, το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας θα συνεχίσει να συνδράμει στο βέλτιστο δυνατό βαθμό στην παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της περιοχής».- 

***
  
~*** Αχ Ελλάδα Σ'αγαπώ :
http://youtu.be/JSIOj_0cPTk  ,
**ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΗ ΣΑΣ ΒΡΕΙ Η ΣΥΜΦΟΡΑ : http://youtu.be/QiA0E9PWcoY  ,


~** ARFARA KALAMATAS .24 / Φεβρουαρίου / 2012 : Διαδρομές από τις γειτονιές των Αρφαρών :
 http://www.youtube.com/watch?v=hg079BdibbQ  ,

~** ΑΡΦΑΡΑ - KALAMATAS -ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , Διαδρομές στις γειτονιές των Αρφαρών : 24/02/2012 , : http://www.youtube.com/watch?v=rubkAcpqdcM  ,


**
ANAΡΤΗΣΕΙΣ  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2012   :
 ~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2012/02/1-2012.html , Στο αγιάζι της καθημερότητας στην ενημέρωση , Η Ελληνική γλώσσα , Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 .-  
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com/2012/02/2012.html , Ελλαδα - Ευρώπη και Ελευθερία 2012 , Tετάρτη 01/02/2012 .-                   
 ~**  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.com/2012/02/1-2012.html , Στην Καθημερινότητα της Ενημέρωσης , Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012.-
** http://stamos-dynami.blogspot.com/2012/02/2-2012.html , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης  , Πεμπτη 2 Φεβρουαρίου  2012 .-
Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης  , Παρασκευή 3/02/2012 .-
** http://snsarfara.blogspot.com/2012/02/4-5-2012.html , Aυτό  το Σαββατοκύριακο  στην ενημέρωση  4 και 5  Φεβρουαρίου  2012  .-                 
 ** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2012/02/6022012.html , Ελεύθερες Θέσεις ...Σκέψεις ....Απόψεις κ.λ.π.6/02/2012 .-                                    
** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2012/02/7-2012.html , Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωση Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 .-
** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2012/02/blog-post.html , Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012 , Το σημερινό διακύβευμα είναι η εθνική ταυτότητα και η ελευθερία μας .-  **  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2012/02/7-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 .- ** http://snsstamoskal.blogspot.com/2012/02/8-2012.html  ,    Σήμερα είναι Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012 στην Ενημέρωση .-
**  http://stamos-dynami.blogspot.com/2012/02/9022012.html , Ελεύθερες   απόψεις ...!  Θέσεις..!! Σκέψεις ...! κ.α. , Πέμπτη  9/02/2012  .-

** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2012/02/9-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012 .-

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2012/02/10-2012.html , Στο αγιάζι  της καθημερινής μας ενημέρωσης , Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου  2012 .-
 ** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2012/02/11-12-2012.html , Αυτό το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Φεβρουαρίου 2012 ,-
** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2012/02/11-12-2012.html , Αυτό το Σαββατοκύριακο στην ενημέρωση 11 και 12  Φεβρουαρίου 2012 .-
** http://snsarfara.blogspot.com/2012/02/12-2012.html , Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Κυριακή 12  Φεβρουαρίου  2012 .-
** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2012/02/2-13-2012.html , Μετά την ψηφοφορία του 2ου Μνημονίου Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου  2012 .-
** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2012/02/14-2012.html , Σκέψεις  ...Θέσεις ...Απόψεις και πολλά άλλα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου  2012 .-
** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2012/02/15-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης   , Τετάρτη  15 Φεβρουαρίου  2012 .-
** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2012/02/15022012.html , Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωση 15/02/2012 .-
** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2012/02/16-2012.html , Στην Καθημερινότητα της Ενημέρωσης  Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου  2012 .-      
** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com/2012/02/16-022012.html , ΘΕΣΕΙΣ ..ΣΚΕΨΕΙΣ ..ΑΠΟΨΕΙΣ Πέμπτη 16 /02/2012 .-
** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com/2012/02/16022012.html , Μεσσηνιακή ενημέρωση και άλλα 16/02/2012  .-
** http://snsstamoskal.blogspot.com/2012/02/blog-post.html , Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012 ,ΘΕΣΕΙΣ ...ΣΚΕΨΕΙΣ ...ΑΠΟΨΕΙΣ .. ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ .-
**  http://stamos-dynami.blogspot.com/2012/02/18-19-2012.html , Aυτό το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου  2012 ,-

**  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2012/02/20022012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης 20/02/2012 .-

** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2012/02/21022012.html , Βλέπουμε και Μένουμε Ελλάδα 21/02/2012 .-
** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2012/02/21-2012.html, Στο  Αγιάζι της Καθημερινότητας  στην  Ενημέρωση , 21/02/2012 .-
** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2012/02/blog-post.html , Μουσικές Επιλογές Τραγούδια και Μουσική γιά όλους μας : Τρίτη  21 Φεβρουαρίου  2012 ! .-
** http://snsstamoskal.blogspot.com/2012/02/22-2012.html , ΘΕΣΕΙΣ ..ΣΚΕΨΕΙΣ ..ΑΠΟΨΕΙΣ Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012 .-
** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2012/02/23-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012  .-
** http://snsarfara.blogspot.com/2012/02/blog-post.html ,  Τριήμερο Απόκρεων και καρναβαλιών , Σάββατο 25 , Κυριακή 26  και Καθαροδευτέρα 27 Φεβρουαρίου  2012 .-
** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2012/02/28-2012.html , Στην Καθημερινότητα της Ενημέρωσης Τρίτη  28 Φεβρουαρίου  2012.-

** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2012/02/29-2012.html , ΘΕΣΕΙΣ ..ΣΚΕΨΕΙΣ ..ΑΠΟΨΕΙΣ Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 .-

** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2012/02/29-2012.html , Στο αγιάζι της καθημερινής Ενημέρωσης , Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 .-

** ~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.com/2012/03/blog-post.html ,  Στο αγιάζι της καθημερινότητας στην ενημέρωσή μας , Πέμπτη 1 Μαρτίου  2012 .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου